Op zoek naar een feestlocatie Amsterdam?

U wilt een feestje geven en u bent op zoek naar unieke feestlocatie in Amsterdam of omgeving? Dan bent u bij The Spot beslist aan het juiste adres. De unieke en sfeervolle feestlocatie in Amsterdam van The Spot beschikt over eindeloze mogelijkheden voor het vieren van een bruiloft, een groot verjaardagsfeest of een personeelsuitje. Er is zelfs een echte disco aanwezig die in de weekenden beschikbaar is voor verhuur. De feestlocatie in omgeving van Amsterdam The Spot is te huren voor een gehele dag, maar ook voor een dagdeel.

The Spot; unieke feestlocatie Amsterdam

De prachtige zaal voorzien van alle mogelijkheden is uitermate geschikt als unieke feestlocatie Amsterdam of omgeving. Wat maakt de zaal van The Spot nou zo uniek? Allereerst is er een echt disco aanwezig. Wanneer u lekker wilt dansen tijdens uw feest kunt u deze in het weekend huren. Voor ultiem comfort is er een aparte rookruimte aanwezig en beschikt de feestlocatie Amsterdam over meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Wilt u er echt een knallend feestje van maken? Kies dan voor onze lichtshow! Door middels van scanners, lasers en rookmachines wordt de zaal omgetoverd tot een echte feestlocatie!

Mogelijkheden feestlocatie Amsterdam

Onze feestlocatie Amsterdam huurt u al vanaf €475,- inclusief DJ, apparatuur en gastvrij personeel. Wij vinden het belangrijk dat onze feestlocatie Amsterdam voldoet aan al uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor live muziek of een DJ. Kiest u voor onze DJ? Deze beschikt over een grote muziek encyclopedie en zal samen met u de muziek voor uw feestavond bepalen. Ook voor een gezellig diner en/of receptie kunt u bij The Spot terecht. Wij beschikken over jarenlange ervaring en helpen u graag met het organiseren van het feest van uw dromen!

Contact opnemen feestlocatie Amsterdam

Wilt u uw bruiloft, verjaardagsfeest of personeelsfeest bij ons vieren? Heeft u nog vragen over de mogelijkheden en wilt u graag meer informatie ontvangen over de feestlocatie Amsterdam van The Spot? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder! Contact opnemen is zowel telefonisch als per e-mail mogelijk. Ook kunt u gratis en vrijblijvend een offerte op laten maken.