Personeelsfeest op een toplocatie

In The Spot worden regelmatig een personeelsfeest georganiseerd, waarbij nagenoeg alle wensen kunnen worden ingevuld. The Spot kan de catering verzorgen. Walking-diner , Restaurant opstelling of lopend buffet. Live artiesten en bands kunnen op het podium in The Spot optreden en ook gebruik maken van de professionele geluidsinstallatie van The Spot.

Zodat uw personeel tijdens het personeelsfeest lekker met de voetjes van de vloer kan.
Bedrijfspresentaties met Powerpoint kunnen op alle beeldschermen worden getoond. In de zaalhuur is standaard alles inbegrepen, zoals Multi-color sfeerverlichting zodat we alle kleuren kunnen instellen. Een complete lichtshow is standaard aanwezig. Een professionele geluidsinstallatie met mixer, DVD en CD players. De geluidsinstallatie heeft ruim voldoende power en elk volume is haalbaar. Er zijn standaard vaste en draadloze microfoons.

Personeelsfeest met top beeld en Geluid

Rondom hangen grote flatscreens. Op de flatscreens kunt u uw leukste foto’s laten afspelen van het personeelsfeest. De avondgasten kunnen dan de foto’s zien die overdag gemaakt zijn van het personeelsfeest. The Spot maakt ook de gehele dag foto’s die direct draadloos naar de beeldcomputer worden gezonden en direct op alle beeldschermen te zien zijn. Na afloop kunt u de foto’s ook meenemen naar huis.

De DJ van The Spot heeft alle muziek van toen en nu met bijbehorende videoclips. Samen met het prachtige geluid lijkt het of de artiesten zelf aanwezig zijn. The Spot heeft een aparte gezellige rookruimte met goede afzuiging zodat de rokers niet steeds naar buiten moeten. Op de lounge banken kunnen uw gasten goed zitten met zicht op de dansvloer.

The Spot kan de Catering van het eten geheel verzorgen. Organisator kan zelf ook het eten verzorgen. Drankuitkoop is mogelijk. Ook drankmunten en drankjes turven is mogelijk.

The Spot Bussum

Zaalverhuur voor iedere gelegenheid