Geweldige feestlocatie rond Utrecht

U wilt een feest geven en u bent op zoek naar een unieke feestlocatie rondom Utrecht? Dan bent u bij The Spot zeker aan het juiste adres. De unieke en sfeervolle feestlocatie in de buurt vanUtrecht van The Spot beschikt over eindeloze mogelijkheden voor het vieren van een bruiloft, een groot verjaardagsfeest, een personeelsuitje of een ander feest. Er is een echte disco aanwezig met een geweldige dansvloer,dezeis in de weekenden beschikbaar is voor verhuur. De feestlocatie in omgeving van Utrecht The Spot is te huren voor de hele dag, maar ook voor een dagdeel.

The Spot, een geweldige feestlocatie

The Spot is feestelijk ingericht en hoeft niet zelf gedecoreerd te worden. De sfeerverlichting is in verschillende kleuren in te stellen en de verlichting is zowel binnen als buiten instelbaar. Ook de temperatuur is met de airconditioning instelbaar dus zowel ’s zomers als ’s winters is het goed vertoeven in The Spot. Een feest zonder muziek is geen echt feest dus live muziek isuiteraard ook mogelijk, we hebben moderne geluidsapparatuur, zodat uw liveband of DJ er een feest van kunnen maken. Er is een aparte rookruimte zodat de rokers tijdens uw feest niet buiten hoeven te staan. The Spot heeft geen verplichte sluitingstijd, u kunt bij ons dus tot in de late uurtjes blijven dansen en feestvieren. Uw gasten kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheid voor de deur. De rijtijd vanaf Utrecht is 15 minuten en het station Naarden-Bussum is op 7 minuten loopafstand van The Spot, daarom is The Spot een geweldige feestlocatie rond Utrecht.

Alle feesten zijn mogelijk

Of u nu uw bruiloft wilt vieren of uw verjaardag, alles kan in The Spot. U kunt voor ons kiezen om ieder feest geweldig te maken. Wij hebben al jaren ervaring met het faciliteren van de meest geweldige feesten, bij ons zit u dus altijd goed.

Bouw bij ons uw feest!

Zoekt u een geweldige feestlocatie rondom Utrecht? Dan zit u bij The Spot goed, vanuit Utrecht en omgeving zijn wij goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Neem dus snel contact met ons op om uw feest onvergetelijk te maken!