Mooiste dag van je leven op de mooiste trouwlocatie

De mooiste dag komt er aan. Jullie gaan trouwen en dat willen jullie vieren in een locatie die aan al je wensen voldoet. The Spot is een officiele trouwlocatie. Je kunt trouwen in The Spot of alleen je bruiloft vieren. Trouwceremonie, receptie, diner en feest kan ook allemaal in The Spot. Rondom in The Spot hangen grote flatscreens waarop je eigen foto’s vertoond kunnen worden. Zo kunnen de avondgasten de foto’s van het vrijgezellenfeest zien of de foto’s die ‘s middags gemaakt zijn tijdens de trouwceremonie. Het personeel van The Spot maakt ook foto’s die direct via WiFi op alle schermen te zien zijn en die je na afloop mee kunt nemen op een USB-stick. Een DJ van The Spot is bij de zaalhuur inbegrepen en die draait de verzoeknummers van het bruidspaar met videoclips. Zo zijn je favoriete artiesten niet alleen te horen op een indrukwekkende geluidsinstallatie maar ook te zien op alle flatscreens en lijkt het of jouw artiest aan het optreden is.

The Spot

De flatscreens zijn ook via de computer van The Spot gekoppeld aan het internet. Foto’s, en videobeelden en youtube filmpjes kunnen eenvoudig worden afgespeeld. Familie of vrienden in het buitenland kunnen jullie live feliciteren via Skype. Er zijn (draadloze) microfoons voor speeches, liedjes , sketches en karaoke.

The Spot is prachtig ingericht en hoeft niet gedecoreerd te worden. De sfeerverlichting is multi-color en de kleuren zijn zowel binnen als buiten instelbaar. Ook de temperatuur is met de airconditioning instelbaar. Live muziek is mogelijk. Er is een aparte rookruimte. The Spot heeft geen verplichte sluitingstijd. De gasten kunnen voor de deur parkeren. De rijtijd vanaf Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht is 15 minuten en de looptijd naar station Naarden-Bussum is 7 minuten.

The Spot is gezellig vanaf 30 gasten en de capaciteit is maximaal 300 personen. The Spot kan eventueel het diner of de borrelhapjes  verzorgen maar dat mag het bruidspaar ook zelf laten doen.

Wij hebben onze trouwerij afgelopen voorjaar gehouden bij The spot. De trouwlocatie was geheel ingericht naar onze wens. De diner tafel was prachtig en het eten voortreffelijk. Daarna was het feest met onze familie en vrienden. Echt een prachtige avond om nooit te vergeten.

Voorbereiding

Door goed overleg met het bruidspaar spreken wij ruim van te voren alle wensen door die je stelt aan de trouwlocatie.

​Wat vind je belangrijk:

  • invulling van het diner
  • het aantal personen tijdens het diner
  • invulling van de avond
  • aantal personen
  • wel / geen receptie
  • muziek keuze, live muziek of een DJ
  • hoe laat en hoe zou u de avond willen beëindigen

​Er zullen nog veel meer vragen die u gerust kunt stellen. Wij hebben jaren lange ervaring en willen je graag adviseren om deze dag tot de mooiste dag te maken die nooit meer vergeten wordt.

The Spot Bussum

Zaalverhuur voor iedere gelegenheid