The Spot, de beste trouwlocatie rondom Amsterdam

Is het zover, stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? En bent u nu de zoektocht naar de beste trouwlocaties rondom Amsterdam begonnen? Kijk dan zeker eens bij The Spot, de perfecte trouwlocatie in Het Gooi. The Spot is een officiële trouwlocatie en u kunt hier dan ook de huwelijksceremonie houden, alleen de bruiloft vieren of natuurlijk beide.

The Spot, een geweldige trouwlocatie

The Spot is prachtig ingericht en hoeft niet zelf gedecoreerd te worden. De sfeerverlichting is in verschillende kleuren in te stellen en de verlichting is zowel binnen als buiten instelbaar. Ook de temperatuur is met de airconditioning instelbaar dus zowel ’s zomers als ’s winters is het goed vertoeven in The Spot. Livemuziek is natuurlijk ook mogelijk, we hebben moderne geluidsapparatuur, zodat uw liveband of DJ er een feest van kunnen maken. Er is een aparte rookruimte. The Spot heeft geen verplichte sluitingstijd, u kunt bij ons dus tot in de late uurtjes blijven dansen. Uw gasten kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheid voor de deur. De rijtijd vanaf Amsterdam is 15 minuten, daarom is The Spot een geweldige trouwlocatie rond Amsterdam.

Wij regelen het!

In goed overleg met het bruidspaar zullen wij alle wensen vervullen die u heeft. Door onze jarenlange ervaring met trouwfeesten kunnen wij u garanderen van een geweldige bruiloft! Onze trouwlocatie kan van alles worden voorzien, wij willen natuurlijk net zo graag als u dat dit werkelijk de mooiste dag van uw leven wordt.

Neem contact met ons op!

Dus zoekt u een geweldige trouwlocatie rondom Amsterdam? Neem dan eens contact op met The Spot, wij hebben jarenlange ervaring in het faciliteren van bruiloften. Wij zijn dan ook de beste plek om de mooiste dag van uw leven te vieren. U kunt ons zowel telefonisch via 06-42721133 als via email op info@thespot.nl bereiken. Wij zien u graag bij ons trouwen!