Trouwlocatie bij Utrecht

Is het zover, stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? En bent u nu de zoektocht naar de beste trouwlocaties rondom Utrecht begonnen? Kijk dan zeker eens bij The Spot, de perfecte trouwlocatie in Het Gooi. The Spot is een officiële trouwlocatie en u kunt hier dan ook de huwelijksceremonie houden, alleen de bruiloft vieren of natuurlijk beide.

The Spot, een geweldige trouwlocatie

The Spot is prachtig ingericht en hoeft niet zelf gedecoreerd te worden. De sfeerverlichting is in verschillende kleuren in te stellen en de verlichting is zowel binnen als buiten instelbaar. Een echt trouwfeest is natuurlijk niet zonder livemuziek en dat is dan ook natuurlijk mogelijk, we hebben moderne geluidsapparatuur, zodat uw liveband of DJ er een feest van kunnen maken. U kunt er eventueel voor kiezen om onze huis-DJ in te huren. Deze beschikt over een uitgebreid pallet aan muzieksmaken, dus ook die van u. Er is een aparte rookruimte. The Spot heeft geen verplichte sluitingstijd, u kunt bij ons dus tot in de late uurtjes blijven dansen tijdens uw trouwfeest. Uw gasten kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheid voor de deur. De rijtijd vanaf Utrecht is 15 minuten, daarom is The Spot een geweldige trouwlocatie rond Utrecht.

Vele mogelijkheden bij The Spot

In goed overleg met het bruidspaar zullen wij alle wensen vervullen die u heeft. Door onze jarenlange ervaring met trouwfeesten kunnen wij u garanderen van een geweldige bruiloft! Onze trouwlocatie kan van alles worden voorzien, wij willen natuurlijk net zo graag als u dat dit werkelijk de mooiste dag van uw leven wordt.

Bij ons trouwen?

Bent u dus op zoek naar een geweldige trouwlocatie rond Utrecht, waar u de mooiste dag van uw leven zonder problemen kunt vieren? Neem dan contact op met The Spot. Samen zullen wij uw bruiloft onvergetelijk maken! U kunt ons telefonisch bereiken via 06-42721133 of via email op info@thespot.nl.