Trouwlocatie bij Hilversum

Is het zover, stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? En bent u nu de zoektocht naar de beste trouwlocaties rondom Hilversum begonnen? Kijk dan zeker eens bij The Spot, de perfecte trouwlocatie in Het Gooi. Voor een trouwlocatie bij Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres. The Spot is een officiële trouwlocatie gelegen in Bussum, nabij Hilversum. Omdat we een officiële trouwlocatie nabij Hilversum zijn kunt u hier dan ook de huwelijksceremonie houden. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen de bruiloft te vieren, of het trouwen en het feest te combineren. Wij zijn een veelzijdige trouwlocatie en bieden diverse mogelijkheden. Onze trouwlocatie bij Hilversum heeft een capaciteit van maximaal 300 gasten. Meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

 

Vele mogelijkheden bij The Spot

In goed overleg met u als bruidspaar zullen wij alle wensen vervullen die u heeft. Door onze jarenlange ervaring met trouwfeesten kunnen wij u garanderen van een geweldige bruiloft! Onze trouwlocatie kan van alles worden voorzien, wij willen natuurlijk net zo graag als u dat dit werkelijk de mooiste dag van uw leven wordt. Wij bieden u de mogelijkheid om de trouwceremonie bij onze trouwlocatie bij Hilversum te houden, alsmede de receptie, het diner en het feest. Er zijn flatscreens aanwezig waar u foto’s op kunt tonen, er zijn geluidsinstallaties aanwezig voor muziek en er is ook ruimte voor een optreden van een live artiest of een DJ. Wilt u uw bruiloft combineren met catering? The Spot biedt u die mogelijkheid als trouwlocatie nabij Hilversum. Natuurlijk is het mogelijk dat u zelf het eten verzorgt, maar wij kunnen de catering ook voor u uit handen nemen. Ook een assortiment voor het drinken behoort tot de mogelijkheden. Voor slechts €17,50 per persoon mogen al uw gasten voor de duur van 4 uur onbeperkt Hollands gedistilleerd drinken. Alcoholvrij (voor iedereen die jonger dan 18 jaar is) kost €10 per persoon.

 

The Spot, al jaren een geweldige trouwlocatie nabij Hilversum

The Spot is prachtig ingerichte trouwlocatie bij Hilversum en hoeft niet zelf gedecoreerd te worden. Uw eigen decoraties aanbrengen is natuurlijk wel toegestaan en mogelijk. De aanwezige sfeerverlichting is in verschillende kleuren in te stellen en de verlichting is zowel binnen als buiten instelbaar. Een echt trouwfeest is natuurlijk niet zonder Live muziek en dat is dan ook natuurlijk mogelijk, we hebben moderne geluidsapparatuur, zodat uw liveband of DJ er een feest van kunnen maken. U kunt er eventueel voor kiezen om onze huis-DJ in te huren. Deze beschikt over een uitgebreid pallet aan muzieksmaken, dus ook die van u. Er is een aparte rookruimte. The Spot heeft geen verplichte sluitingstijd, u kunt bij ons dus tot in de late uurtjes blijven dansen tijdens uw trouwfeest. Uw gasten kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheid voor de deur. De rijtijd vanaf Hilversum is minder dan 15 minuten, daarom is The Spot een geweldige trouwlocatie rond Hilversum. Ook voor gasten die met de trein komen is onze trouwlocatie nabij Hilversum gunstig gevestigd. U loopt vanaf het station in slechts 7 minuten naar onze locatie toe.

 

Meer weten? Neem dan gewoon contact op!

Denkt u ook dat The Spot en geweldige trouwlocatie rondom Hilversum is, waar u de mooiste dag van uw leven zonder problemen kunt vieren? Neem dan contact op met ons. Samen zullen wij uw bruiloft onvergetelijk maken! Natuurlijk mag u ook voor meer informatie over onder andere de mogelijkheden contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-42721133 of via email op info@thespot.nl. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het huren van onze trouwlocatie nabij Hilversum? Vraag deze dan gerust aan, wij stellen deze graag voor u op.