Wilt u een zaal huren in Amsterdam?

Geeft u een feestje en wilt u graag een zaal huren in Amsterdam? Neem dan beslist eens een kijkje bij de feestzaal van The Spot! Voor festiviteiten als een huwelijk, een personeelsfeest, een gezellige verjaardag of een ander leuk feestje is de The Spot uitermate geschikt om een zaal te huren in Amsterdam. Wist u bijvoorbeeld dat The Spot beschikt over een échte disco? In de weekenden kunt u met de voetjes van de vloer in onze eigen unieke disco! Lees verder om erachter te komen wat de eindeloze mogelijkheden van The Spot zijn!

Zaal huren Amsterdam; The Spot

Een zaal huren Amsterdam doet u voor het feestje van uw dromen bij The Spot. The Spot is gevestigd in Bussum en beschikt over talloze mogelijkheden waardoor het mogelijk is om diverse feesten en partijen te organiseren in de prachtige feestzaal. Schoolfeesten, bedrijfsfeesten, maar ook diners, bruiloften, recepties of een groots verjaardagsfeest. De zaal is sfeervol ingericht en beschikt over een aparte rookruimte. Komt uw bezoek van ver? Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig zodat uw bezoekers hun auto gewoon voor de deur kunnen parkeren. Samen met u bespreken wij uw wensen en helpen wij u graag waar mogelijk om het feestje te geven waar u altijd al van droomde!

Mogelijkheden zaal huren Amsterdam

Een zaal huren Amsterdam doet u bij The Spot al vanaf €475,-. Deze prijs is inclusief DJ, personeel en apparatuur. Wilt u liever live muziek tijdens uw feest? Dat kan ook! In overleg zijn er diverse mogelijkheden voor het invullen van uw dag. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een zaal te huren in Amsterdam bij The Spot voor de gehele dag maar ook een middag, avond of nacht. Onze prachtig ingerichte zaal beschikt over sfeerverlichting in alle kleuren. Zo kan de zaal geheel aangepast worden naar de sfeer die past bij uw feestje. Wilt u met de voetjes van de vloer? Kies dan voor onze disco! In het weekend is de disco beschikbaar. Wij beschikken over onze eigen lichtshow met scanners, rookmachines en lasers om er een echte knalfuif van te maken!

Meer informatie zaal huren Amsterdam

Wilt u meer informatie over zaal huren Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en onze mogelijkheden. Ook voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.