Zaal huren rondom Hilversum?

Zoek niet verder en kijk eens bij The Spot! Onze unieke en sfeervolle zaal in de buurt van Hilversum. Beschikt over eindeloze mogelijkheden voor het vieren van een bruiloft, een verjaardagsfeest, een personeelsuitje of een ander feest of evenement. Er is een echte disco aanwezig met een geweldige dansvloer, deze is in de weekenden beschikbaar is voor verhuur. De zaal in omgeving van Hilversum The Spot is te huren voor de hele dag, maar ook voor een dagdeel. Kortom; bij ons kunt u de beste zaal huren nabij Hilversum!

Over onze zaal

The Spot is feestelijk ingericht en hoeft niet zelf gedecoreerd te worden. De sfeerverlichting is in verschillende kleuren in te stellen en de verlichting is zowel binnen als buiten instelbaar. Een feest zonder muziek is geen echt feest dus livemuziek is uiteraard ook mogelijk, we hebben moderne geluidsapparatuur, zodat uw liveband of DJ er een feest van kunnen maken. U kunt er tevens voor kiezen om onze huis-DJ in te huren. Er is een rookruimte zodat de rokers tijdens uw feest niet buiten hoeven te staan. The Spot heeft geen verplichte sluitingstijd, u kunt bij ons dus tot in de late uurtjes blijven dansen en feestvieren. Uw gasten kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheid voor de deur. De rijtijd vanaf Hilversum is minder dan 15 minuten en het station Naarden-Bussum is op 7 minuten loopafstand van The Spot.

Zaal huren bij The Spot

Of u nu uw bruiloft wilt vieren, uw verjaardag wilt vieren of gewoon een knallend feest wilt geven, alles kan in The Spot. Wanneer u voor ons kiest, wordt ieder feest geweldig, van verjaardagen en bruiloften tot dansfeesten. Wij hebben al jaren ervaring met het faciliteren van de meest geweldige feesten, bij ons zit u dus altijd goed.

De beste zaal huren voor uw evenement

The Spot is de beste plek in de buurt van Hilversum voor uw evenement, wat u ook wilt vieren of organiseren, bij ons kan het zonder problemen! Neem dus snel contact met ons op zodat u onze zaal kunt huren in de buurt van Hilversum. Bel ons op 06-42721133 of mail ons op info@thespot.nl. Zo kunt u uw zaal huren in Hilversum!