Wilt u een zaal huren rondom Utrecht?

Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij The Spot! Onze unieke en sfeervolle zaal in de buurt van Utrecht. Beschikt over eindeloze mogelijkheden voor het vieren van een bruiloft, een groot verjaardagsfeest, een personeelsuitje of een ander feest of evenement. Er is een echte disco aanwezig met een geweldige dansvloer, deze is in de weekenden beschikbaar is voor verhuur. De zaal in omgeving van Utrecht The Spot is te huren voor de hele dag, maar ook voor een dagdeel. Kortom; bij ons kunt u de beste zaal huren nabij Utrecht!

Over The Spot

The Spot is feestelijk ingericht en hoeft niet zelf gedecoreerd te worden. De sfeerverlichting is in verschillende kleuren in te stellen en de verlichting is zowel binnen als buiten instelbaar. Ook de temperatuur is met de airconditioning instelbaar dus zowel ’s zomers als ’s winters is het goed vertoeven in The Spot. Een feest zonder muziek is geen echt feest dus livemuziek is uiteraard ook mogelijk, we hebben moderne geluidsapparatuur, zodat uw liveband of DJ er een feest van kunnen maken. Er is een aparte rookruimte zodat de rokers tijdens uw feest niet buiten hoeven te staan. The Spot heeft geen verplichte sluitingstijd, u kunt bij ons dus tot in de late uurtjes blijven dansen en feestvieren. Uw gasten kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheid voor de deur. De rijtijd vanaf Utrecht is 15 minuten en het station Naarden-Bussum is op 7 minuten loopafstand van The Spot.

Zaal huren, voor al uw feesten en gelegenheden

Of u nu uw bruiloft wilt vieren, uw verjaardag wilt vieren of gewoon een knallend feest wilt geven, alles kan in The Spot. Wanneer u voor ons kiest, wordt ieder feest geweldig, van verjaardagen en bruiloften tot dansfeesten. Wij hebben al jaren ervaring met het faciliteren van de meest geweldige feesten, bij ons zit u dus altijd goed.

De beste zaal voor uw evenement

The Spot is de plek voor uw evenement, wat dit ook mag zijn. Neem dus snel contact met ons op zodat u onze zaal kunt huren in de buurt van Utrecht. Bel ons op 06-42721133 of mail ons op info@thespot.nl. Zo kunt u uw zaal huren in Utrecht!