Zaalverhuur Utrecht

U wilt een feest geven en u bent op zoek naar unieke zaal in de buurt van Utrecht? Dan bent u bij The Spot zeker aan het juiste adres wij hebben de beste keuze in zaalverhuur rondom Utrecht. De unieke en sfeervolle zalen van The Spot beschikken over eindeloze mogelijkheden voor het vieren van een bruiloft, een groot verjaardagsfeest, een personeelsuitje of een ander feest. Er is een echte disco aanwezig met een geweldige dansvloer, deze is in de weekenden beschikbaar is voor verhuur. Onze zalen in omgeving van Utrecht The Spot zijn beschikbaar voor zaalverhuur voor de hele dag, maar ook voor een dagdeel.

Zaalverhuur, voor al uw feesten en gelegenheden

Of u nu uw bruiloft wilt vieren, uw verjaardag wilt vieren of gewoon een knallend feest wilt geven, alles kan in The Spot. Wanneer u voor ons kiest, wordt ieder feest geweldig, van verjaardagen en bruiloften tot dansfeesten. Wij hebben al jaren ervaring met het faciliteren van de meest geweldige feesten, bij ons zit u dus altijd goed.

Over The Spot

The Spot is feestelijk ingericht en hoeft niet zelf gedecoreerd te worden. De sfeerverlichting is in verschillende kleuren in te stellen en de verlichting is zowel binnen als buiten instelbaar. Ook de temperatuur is met de airconditioning instelbaar dus zowel ’s zomers als ’s winters is het goed vertoeven in The Spot. Een feest zonder muziek is geen echt feest dus livemuziek is uiteraard ook mogelijk, we hebben moderne geluidsapparatuur, zodat uw liveband of DJ er een feest van kunnen maken. Er is een aparte rookruimte zodat de rokers tijdens uw feest niet buiten hoeven te staan. The Spot heeft geen verplichte sluitingstijd, u kunt bij ons dus tot in de late uurtjes blijven dansen en feestvieren. Uw gasten kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheid voor de deur. De rijtijd vanaf Utrecht is 15 minuten en het station Naarden-Bussum is op 7 minuten loopafstand van The Spot.

Huur bij ons uw zaal

Bent u dus op zoek naar de plek voor het beste zaalverhuur rondom Utrecht? Laat het ons dan weten, zodat we samen een geweldig feest of ander evenement kunnen neerzetten. U kunt ons bereiken via email via info@thespot.nl of telefonisch via 06-42721133.